Securitas
3,2 de 5 estrellas.
Realizar una evaluación

Acerca de Securitas

Líder mundial en soluciones de seguridad, Securitas se ha consolidado como una de las empresas punteras del sector de la seguridad privada en España. Especializada en servicios de vigilancia, Securitas Seguridad España cuenta en la actualidad con una cuota de mercado que alcanza el 24% y con más de 20.000 empleados que son nuestra auténtica fuerza – 
Sede Central Securitas DirectOficinas Securitas DirectOficinas Securitas DirectOficinas Securitas Direct
Ver 21 fotos de Securitas

Vi hjälper dig att göra din värld tryggare!

Vi frågade hundratals medarbetare på Securitas varför de går till jobbet och vad det är som förenar så många människor över lands- och kontinentgränserna. Svaren på dessa frågor återspeglas i vårt syfte: Vi hjälper till att göra världen tryggare. Idag har vi utvecklats till ett av de världsledande och mest avancerade säkerhetsföretagen med drygt 370 000 medarbetare i fler än 50 länder. Vi är stolta över att skydda både säkerhet och välfärd över hela världen.

Bakom uniformen

Följ Rosanna när hon prövar på en rad olika yrken som finns inom Securitas. I det här avsnittet får du hänga med Rosanna ner i den underjordiska marinbasen på Muskö när hon provar på jobbet som skyddsvakt. Men först gäller det att lära sig de fem säkerhetsreglerna för skjutvapen… Fler avsnitt hittar du på vår Youtube-kanal.

#FrågaSecuritas

Securitas samlade in hundratals frågor från allmänheten där vi gjorde så gott vi kunde för att besvara dessa. Vi svarar på alla möjliga frågor om hur man söker jobb, om man får ta med betongen hem, om det är farligt att arbeta som väktare och om p-vakter jobbar på provision. Se fler avsnitt på vår Youtube-kanal.

Vilken uniform passar dig?

Varje dag, dygnet runt, skyddar Securitas vardagshjältar Sverige. Men vi behöver bli fler! På www.securitas.se/ledigajobb publiceras alla våra lediga tjänster.